Duona, pyragai, javainiai

  • Antioksidantai
  • Maltodekstrinas
  • Skaidulinės medžiagos: tirpiosios ir netirpiosios  skaidulos (akacijų, gysločio, žirnių, kviečių, avižų ir kt.)
  • Išrūgų, jogurto, sūrio milteliai
  • Augaliniai baltymai
  • Augalinių riebalų ir baltymų mišiniai
  • Mėsos milteliai
  • Džiovintų daržovių milteliai, gabaliukai, granulės (špinatų, petražolių, pomidorų, česnako ir kt.)
  • Vitaminai ir jų mišiniai
  • Natūralūs dažikliai (daržovių ekstraktai, sulčių koncentratai, sepijų rašalas ir kt.)
  • Vanilinas
  • Mineralinės medžiagos
  • Polioliai (maltitolis, sorbitolis ir kt.)
  • Kiaušinių milteliai (trynio, baltymo, viso kiaušinio)
  • Kvapiosios medžiagos
  • Kvapiųjų medžiagų ir maisto priedų mišiniai
  • Dažikliai
  • Augaliniai ekstraktai
  • Natūralios vaisių tyrės
  • Natūralios saldinimo medžiagos
  • Saldikliai ir jų mišiniai
  • Fruktozės-gliukozės sirupas
  • Biofruktozės sirupas
  • Bioryžių sirupas (skystas ir milteliais)
  • Bioryžių baltymai
  • Prieskonių mišiniai
  • Tirštikliai, stingdikliai, stabilizatoriai (pektinas, guaro derva, ksantano derva, natrio alginatas, karageninas  ir kt. bei jų  mišiniai)
  • Konservantai

« Grįžti