Konditerijos gaminiai ir saldumynai

  • Polioliai (maltitolis, sorbitolis, ksilitolis ir kt.)
  • Vanilinas
  • Kiaušinių milteliai (trynio, baltymo, viso kiaušinio)
  • Skaidulinės medžiagos: tirpiosios ir netirpiosios  skaidulos (akacijų, gysločio, žirnių, kviečių, avižų ir kt.)
  • Antioksidantai
  • Vitaminai ir jų mišiniai
  • Mineralinės medžiagos
  • Augaliniai ekstraktai
  • Pieno ir augaliniai baltymai
  • Biofruktozės sirupas
  • Bioryžių sirupas (skystas ir milteliais)
  • Bioryžių baltymai
  • Natūralios vaisių tyrės
  • Kvapiosios medžiagos
  • Kvapiųjų medžiagų ir maisto priedų mišiniai
  • Dažikliai
  • Tirštikliai, stingdikliai,  stabilizatoriai (pektinas, želatina, guaro derva, ksantano derva, natrio alginatas, karageninas ir kt. bei jų mišiniai)
  • Fruktozės, gliukozės sirupas
  • Citrinų rūgštis
  • Saldikliai ir jų mišiniai
  • Natūralios saldinimo medžiagos

« Grįžti