Majonezai, padažai, užpilai

  • Karšto ir šalto brinkimo krakmolas (natūralus ir pakeistų savybių)
  • Tirštikliai, stingdikliai, stabilizatoriai (pektinas, guaro derva, ksantano derva, natrio alginatas, karageninas  ir kt. bei jų  mišiniai)
  • Kiaušinių milteliai (trynio, baltymo, viso kiaušinio)
  • Maltodekstrinas
  • Skaidulinės medžiagos: tirpiosios ir netirpiosios  skaidulos (akacijų, gysločio, žirnių, kviečių, avižų)
  • Augaliniai baltymai
  • Džiovintų daržovių milteliai, gabaliukai, granulės (špinatų, petražolių, pomidorų, česnako ir kt.)
  • Antioksidantai
  • Mėsos bei žuvies milteliai ir granulės
  • Sūrių milteliai
  • Natūralūs dažikliai (daržovių ekstraktai, sulčių koncentratai, sepijų rašalas ir kt.)
  • Kvapiosios medžiagos
  • Kvapiųjų medžiagų ir maisto priedų mišiniai
  • Prieskonių mišiniai
  • Dažikliai
  • Augaliniai ekstraktai
  • Natūralios saldinimo medžiagos
  • Saldikliai ir jų mišiniai

« Grįžti