Mėsa, žuvis

  • Natūralus ir modifikuotas krakmolas
  • Maltodekstrinas
  • Tirštikliai, stingdikliai,  stabilizatoriai (pektinas, želatina, guaro derva, ksantano derva, natrio alginatas, karageninas  ir kt. bei jų  mišiniai)
  • Džiovintų daržovių milteliai, gabaliukai, granulės (špinatų, petražolių, pomidorų, česnako ir t.t.)
  • Mėsos, žuvies ekstraktai
  • Dekstrozė
  • Citrinų rūgštis
  • Kvapiosios medžiagos
  • Dažikliai
  • Konservantai
  • Antioksidantai
  • Skaidulinės medžiagos: tirpiosios ir netirpiosios  skaidulos (akacijų, gysločio, žirnių, kviečių, avižų ir kt.)
  • Mėsą minkštinanti druska
  • Augaliniai baltymai
  • Augalinių riebalų ir baltymų mišiniai
  • Vitaminai ir jų mišiniai
  • Mineralinės medžiagos
  • Polioliai (maltitolis, sorbitolis ir kt.)
  • Augalų ekstraktai
  • Marinatai

« Grįžti