Pienas ir jo produktai

  • Skaidulinės medžiagos: tirpiosios ir netirpiosios  skaidulos (akacijų, gysločio, žirnių, kviečių, avižų ir kt.)
  • Augaliniai baltymai
  • Polioliai (sorbitolis, maltitolis, manitolis ir ksilitolis)
  • Mineralinės medžiagos
  • Vitaminai ir jų mišiniai
  • Antioksidantai
  • Augalinių riebalų ir baltymų mišiniai
  • Vanilinas
  • Natūralūs dažikliai (daržovių ekstraktai, sulčių koncentratai)
  • Džiovintos daržovės milteliais, gabaliukais, granulėmis (špinatų, petražolių, pomidorų, česnako ir t.t.)
  • Vaisiniai priedai
  • Natūralios vaisių tyrės
  • Kvapiosios medžiagos
  • Kvapiųjų medžiagų ir maisto priedų mišiniai
  • Kvapiųjų medžiagų, maisto priedų ir sulčių mišiniai
  • Natūralios koncentruotos sultys ir jų mišiniai
  • Augaliniai ekstraktai
  • Dažikliai
  • Kakavos pakaitalas Carochoc
  • Saldikliai ir jų mišiniai
  • Fruktozės ir gliukozės sirupas
  • Biofruktozės sirupas
  • Bioryžių sirupas (skystas ir milteliais)
  • Bioryžių baltymai
  • Citrinų rūgštis
  • Tirštikliai, stingdikliai, stabilizatoriai (pektinas, želatina, guaro derva, ksantano derva, natrio alginatas, karageninas  ir kt. bei jų  mišiniai)
  • Konservantai
  • Natūralios saldinimo medžiagos

« Grįžti